In de afgelopen maanden is het hier wat rustig geweest op dit blog, maar uiteraard gebeurt er van alles achter de schermen. Eén van die dingen is dat dat we onlangs drie WordPress plugins vrijgegeven hebben specifiek voor het Genesis Framework én een plugin voor WooThemes.

Genesis Translations

Mogelijk de plugin met de meeste impact aangezien deze plugin in één keer je Genesis WordPress site vertaald. Op deze manier hoef je niet meer de vertaling handmatig te downloaden en uploaden, maar kun je deze eenvoudig via de plugin installeren en activeren. De plugin vertaald overigens ook een paar andere talen. Voor meer informatie ga je naar mijn release post op mijn blog.

Genesis Toolbar+

Deze plugin voegt een aantal menu items toe aan de toolbar zoals je die in WordPress 3.3 kent (voorheen heette die Admin Bar). Deze linkjes gaan onder andere naar de verschillende resources op de StudioPress.com site, maar ook naar instellingen van Genesis zelf en Genesis gerelateerde plugins.

Genesis Prose Exporter

De Genesis Prose Exporter is een hele kleine plugin die ervoor zorgt dat dat wanneer je het Child Theme Prose hebt geïnstalleerd en je een export van Genesis maakt, dat de instellingen van Prose ook mee geëxporteerd worden.

WooThemes Toolbar

De WooThemes Toolbar doet in principe hetzelfde als de Genesis Toolbar+ plugin, maar dan uitsluitend met WooThemes rescources.

Vragen, verzoekjes en opmerkingen kun je uiteraard kwijt in de reacties.

Reageren wordt gewaardeerd!